Communie entertainment

Wij helpen jullie graag om deze magische dag onvergetelijk te maken!

U staat op het punt om het communiefeest van uw zoon/dochter nóg leuker te maken dan dat het eigenlijk al is. Maak uw wensen kenbaar door middel van ons handige reserveringsformulier en ben verzekerd van een onvergetelijke dag met een van de typetjes van Luna Events!

Gezien de situatie rondom COVID-19 is het natuurlijk lastig in te schatten of de communies het komende seizoen wel door kunnen gaan zoals we dat allemaal zo graag zouden willen. Vul gerust alvast ons formulier in zodat we een plekje voor jullie kunnen reserveren. Mocht het nodig zijn om alsnog te verplaatsen of te annuleren is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Let op: het is helaas niet vanzelfsprekend dat wij met een van onze foodtrucks naar jullie communiefeest komen. Zoals het er nu uitziet zullen onze foodtrucks het komende communieseizoen nog stilstaan. Doorgaans hebben we helaas geen mogelijkheden om dit voor jullie aan te bieden, maar dit jaar hebben jullie geluk! Vanuit de foodtrucks kunnen we een zoete versnapering voor de kinderen verzorgen, drinken uitgeven maar ook zorgen voor het avondeten. Denk aan poffertjes, frietjes, minisnacks maar ook borrelplanken en nacho’s voor de volwassenen. Prijs in overleg!