Sinterklaas 2021

Over een paar weekjes arriveert Sinterklaas met zijn pieten weer in Nederland. Zoals jullie weten vraagt hij ons elk jaar weer opnieuw om hem in Limburg te helpen met het uitdelen van cadeautjes en het verzorgen van onvergetelijke momenten bij de mensen thuis.

Ook dit jaar gaan wij met ons Meisjespietenteam weer voor de beste Sint aan de slag.

We verzorgen dit jaar enkel en alleen bezoekjes bij jullie thuis en in overleg bezoekjes op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Nieuw dit jaar zijn onze ‘Bliksembezoekjes’. Deze hebben we in het leven geroepen omdat we het wel heel erg jammer vinden dat er dit jaar geen intochten te bezoeken zijn voor alle kindjes. Door een bliksembezoekje bij jullie in de woonkamer te brengen kunnen jullie kinderen ons toch verwelkomen en helemaal in de sinterklaassfeer komen! De bliksembezoekjes verzorgen we op zaterdag 13 november. Reserveren kan middels: https://forms.gle/B2tfKUpjY4g4KPYv9

Alle overige huisbezoekjes kunt u reserveren middels het volgende formulier: https://forms.gle/B2tfKUpjY4g4KPYv9

^ Let op: op 5 december zijn de tijdsblokken 14.00 – 16.00 en 16.00 – 18.00 vrijwel volledig volgeboekt. Op heel wat andere dagen hebben we wel nog tijd om bezoekjes aan jullie te brengen. Stuur ons gerust eventjes een berichtje om hierover te overleggen.

Sinterklaas glittertattoo setjes ♥ bestel je via onze webshop : https://www.lunaeventsshop.nl/product/2549944/glittertattoo-set-sinterklaas

Leuk als (schoen)cadeautje of om alvast helemaal in de stemming te komen. Bij het setje ontvang je 4 verschillende kleurtjes en maar liefst 8 verschillende tattoo’s die je ook nog eens kunt hergebruiken!

Ook voor overige (schoen)cadeatjes kunnen jullie in onze webshop terecht!

Geplaatst in: Info