★ Sinterklaasfeest 2015 ★

Achter de schermen zijn we zoals jullie wellicht al hebben kunnen lezen volop bezig met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest 2015! 

Pakken nakijken, wassen, repareren, nieuwe kostuums uitzoeken, acties bedenken, voorstelling schrijven, nieuwe muziek ontdekken, planningen maken, adverteren en reclame maken. Dat zijn zomaar wat activiteiten waarmee we dagelijks al druk in de weer zijn. 

Om jullie te informeren over wat Luna Events allemaal kan betekenen met Sinterklaas maken we een handig overzicht.

★ Huisbezoeken doen wij met 2 ervaren traditionele zwarte pieten in heel Limburg. Kosten: €30 voor 20 minuten, €35 voor 25 minuten en €40 voor 30 minuten. Dit is in omgeving Sittard incl. reiskosten en voldoende strooigoed. 

★ Winkelcentrum bezoek doen we met 2 tot 4 ervaren traditionele zwarte pieten. Deze zwarte pieten maken eventueel ook suikerspinnen, glittertattoo’s en ballonfiguren. Kosten zijn op aanvraag. 

★ Bedrijfsbezoek – personeel – sinterklaasfeest. Deze bezoeken doen we met minimaal 2 ervaren traditionele zwarte pieten. Het is mogelijk om als bedrijf onze pieten een eindejaarspresentje te laten uitdelen of een collega stiekem ‘in het zonnetje’ te zetten. Ook verzorgen wij complete sinterklaas-kindermiddagen. Dit kan met een interactieve toneelvoorstelling met muziek en dansjes, maar ook met losse activiteiten zoals ballonfiguren, glittertattoo’s, knutselen en suikerspinnen. Vraag naar beschikbaarheid en mogelijkheden op maat.

★ Schoolbezoek met minimaal 2 ervaren traditionele zwarte pieten. De toneelpieten zijn hiervoor uitermate geschikt. De kinderen worden door onze pieten meegenomen in een interactieve show met liedjes en dansjes. Ook is hun hulp regelmatig nodig om alle problemen van de pieten opgelost te krijgen. Programma is ideaal als voorprogramma voor de komst van de sint. Maar ook geschikt als sinterklaasactiviteit met cadeautjes en snoepgoed. Eventueel uit te breiden met andere activiteiten van Luna Events.

Andere wensen, vragen of ideeën? Geen probleem. In overleg organiseren we uw sinterklaasfeest geheel op maat.