Happy 2015!

Allereerst voor jullie allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat al jullie wensen en dromen maar mogen uitkomen en het een jaar mag worden vol liefde en geluk. ★ 

Luna Events kijkt terug op een geweldig jaar met veel nieuwe klanten en opdrachtgevers, ideeën en kansen. Deze lijn gaan we voortzetten in 2015!

♡ Met onze super coole retro caravan gaan we proberen zoveel mogelijk festivals langs te gaan met glittertattoo’s, suikerspinnen en nog veel meer leuks. Dit keer niet alleen maar voor de kids, maar ook voor hippe volwassenen & snoepkonten.

♡ Ook hebben we een super lokatie gevonden om toffe kinderfeestjes te vieren. Bij Ich & Dich in Sittard is het mogelijk om geheel in thema je verjaardagsfeestje te komen vieren. De keukenbrigade stelt wanneer gewenst een surprise kidsmenu samen zodat u als ouder ook hier geen omkijken meer naar heeft.

♡ Samen met Droomkist uit Born is het mogelijk om een themakist bij uw kinderfeest te gebruiken. Deze prachtige kist met verkleedkleding en leuke spellen om samen met een van de typetjes van Luna Events te spelen is ook via Luna Events te huur.

♡ Er is een mooie samenwerking ontstaan met Amuserent uit Sittard. In het communieseizoen bieden wij samen aantrekkelijke communiepakketten aan. Zo heeft u een springkussen naar wens & kinderentertainment in een handomdraai geregeld.